Odstranjevanje znamenj in poletni dopust

Ko sem dobila domov datum za odstranjevanje znamenj, me je najbolj zanimalo, kateri datum so mi dali, kajti bil poletni čas in imeli smo rezerviran dopust. Dobila sem super datum, ki ni bil v času dopusta, bil je ravno en teden prej, tako da sem vedela, da bom lahko šla na odstranitev znamenja in da se bo rana lepo zacelila, še preden gremo na dopust.

Potem pa šok, poslali so mi novi datum za odstranjevanje znamenj in videla sem, da je to zadnji dan, preden gremo na dopust. Opravičili so se, da se je to zgodilo zaradi letnega dopusta. Seveda me je sprva malo zmedlo, kaka bom sedaj, potem pa sem vseeno šla na odstranjevanje znamenj in povedala, da grem drugi dan na dopust. Povedali so mi, ker je bilo znamenje ob ušesu, naj malo pazim, da se nekaj dni ne zmočim. To ni bil problem, problem je nastal, ker so mi rekli, naj pridem čez en teden, da mi odstranijo šive. To pa ni bilo tako enostavno, ker če gremo na dopust, potem nas ne bo doma in jaz ne morem do svoje zdravnice. 

Povedali so mi, naj grem do prvega zdravstvenega doma in tam prosim, da mi po enem tednu ostranijo šive. Tako smo na dopust šli, odstranjevanje znamenj ni vlivalo na to, sem pa bila malo bolj nervozna, ker nisem vedela, kako točno to poteka. 

Vse je bilo v redu, po enem tednu sem na morju obiskala zdravstveni dom in so mi lepo odstranili šive. Vse se da, če se hoče. Kar pa me je presenetilo, je bilo to, da nisem pričakovala, da me bo odstranjevanje znamenj tako bolelo, ampak to me je samo zato, ker je znamenje bilo na zoprnem mestu. 

Sedaj vem, kako poteka odstranjevanje znamenj in me ni več strah, kar je treba je pač treba.