Pisarniški stoli so zdravje za vaš hrbet

Sigurno ste že kdaj izkusili, kako je, ko vas zaboli v križu, takrat se zavedate, kako ste lahko srečni, da vas križ drugače ne boli. Ja, resnično moramo paziti, da skrbimo za križ vsepovsod, da so pisarniški stoli, kvalitetni, da imamo pravo ležišče, da se držimo zravnano, da poskrbimo za zdravje z telovadbo in raztegovanjem in še in še.

Sama sem bila glede tega resnično površna, ker sem pač delo za računalnikom opravljala doma in je bilo vedno na hitro, mi sploh pisarniški stoli niso bili pomembni. Ne da je bil slab, nisem ga sploh imela. Saj veste, da se bolečine ne pojavijo takoj, tako je bilo tudi pri meni. Enostavno sem delala iz dneva v dan in mislila, da pisarniški stoli sploh niso pomembni, res nisem popolnoma nič dala na svoje zdravje. 

Ne spominjam se, kdaj sem nazadnje telovadila in kdaj sem se sploh raztegnila. Pa je bolečina v križu prišla počasi, ker seveda sedenje na navadnem kuhinjskem stolu dlje časa ni v redu in bi obvezno za svoje delo potrebovala dober stol, kot so pisarniški stoli. Sprva sploh nisem jemala resno in sem delala naprej. Mogoče sem malo potožila možu in to je bilo to. Dnevi rahlih bolečin so se nadaljevali, pisarniški stol pa še sedaj ni bil v hiši.

No pa sem dočakala, da me je pošteno usekalo, tako da nisem mogla nič več, začelo se je letanje okoli zdravnikov in dolgo, dolgo okrevanje, vendar vam povem, da so v moji glavi bili samo pisarniški stoli in že sem vedela, katerega hočem imeti in ko sem se pozdravila je to bila prva stvar, ki sem naredila, torej kupila pisarniški stol.

Če imate delo za računalnikom vedite, da so dobri pisarniški stoli pomembni za vas isto kot dobri čevlji. Tukaj ne gre brez dobrega stola, če hočete zdravo nebolečo hrbtenico.