Poroka da ali ne, ko živiš z partnerjem dlje časa

Sigurno se spomnite ali celo sedaj živite tiste trenutke, ko je vse tako preprosto in lepo, ko bi lahko za svojega partnerja premikalo gore, ko je za vas najlepši človek na tem planetu, no to je trenutek, ko je čas, da poroka zapečati te občutke, da je dan kjer se še to občuti to neizmerno ljubezen in se jo z poroko potrdi. Dva ki se spoznata in se imata rada je nekaj najlepšega in vemo, da so tudi takrat vsi problemi majhni, rešljivi, nepomembni. Potem pa se počasi začne, če takrat ne izkoristite teh občutkov, ko je še vse tako lepo in pravljično, da poskrbite, da poroka to zapečati, potem ne boste več imeli te možnosti, kajti počasi in počasi se začnejo nabirati problemi, težave in konflikti, besede so izrečene in nikoli ne bo poroka več tako lepa, kot bi bila na začetku veze.

Saj veste koliko parov gre narazen po dolgi vezi in poroka pri njiju ni bila mogoča, potem pa gredo v drugo vezo in že je poroka, no lahko veste zakaj. Ker točno vedo, da ne želijo spet zamuditi tega vlaka, teh občutkov z novim partnerjem in želijo to doživeti.

Nikoli ni dobro odnašati z poroko, kajti ko življenje teče naprej leta in leta, potem poroka sploh ni več pomembna, no če tudi se potem oba želita poročiti, je ta poroka čisto drugačna, kot bi bila na začetku veze. Pri tej poroki so že otroci, občutki ki ste jih preživeli skupaj v dobrem in slabem, pogledi drug drugega so drugačni, niso tako iskrivi, ampak so bolj življenjski v stilu razumevanja in pomoči, kar vse ste prehodili z to osebo, ta poroka ni tako sproščena in brez skrbi, ta poroka je bolj umirjena, misli so na vseh strani in ne znamo biti več tako srečni in brezskrbni.