Danes botoks ni več tabu

Sigurno bi se vsi strinjali, da danes botoks ni več težava in tabu in da si danes vse več žensk in moških privošči botoks. Sama priznam, da sem bila skeptična glede tega, ker enostavno nisem razumela, zakaj bi si človek spremenil videz svojega naravnega obraza. Nekako sem bila prepričana, da je naravni videz najlepši in da botoks ni rešitev.

No, pa sem tudi sama prišla v srednja leta in se kar hitro začela spogledovati z botoksom, ker moj obraz ni več bil to, kar je bil pred leti. Najbolj sem bila razočarana nad mojo kožo na obrazu, ker ni bila več to, kar sem bila navajena. Imela sem občutek, da sem se postrala in da ne bom nikoli več imela videza mladostne kože. Tako sem začela prebirati, kaj botoks sploh je in ugotovila, da si ljudje delamo največ strahov prav takrat, ko nimamo znanja o določeni stvari. Tako sem sama večkrat poslušala samo govorice, kaj botoks je in moram priznati, da so bile v večini negativne. Sedaj, ko pa sem se bolj poglobila v to, sem ugotovila, da je resnica čisto drugačna. Tako sem prvič prestopila salon in naredila prvi sestanek glede tega, kaj botoks je in kako bi ga lahko uporabila sama na svojem svojem obrazu.

Danes botoks ni več tabu

Moram reči, da je vse skupaj bilo profesionalno in da je prav da sem šla, kajti botoks je vplival na mojo samopodobo, da sem ponovno zaživela in si bila lepa. Prej sem se že počutila precej grdo, ker se je moj obraz precej spremenil, sedaj pa spet žarim. Nikoli več ne bom imela slabega mnenja glede botoksa, ker sedaj vidim, koliko ti lahko prinese. 

Moj nasmeh na obrazu se je povrnil, ker je obraz bil videti lepši in bolj svež. Sedaj sama povem, da je botoks lahko v srednjih letih še kako dobra rešitev in da si ga naj ženske brez strahu tudi privoščijo.