Težko pričakovane plise zavese

Danes je zame zares odličen dan, saj končno dobimo nove plise zavese, na katere sem čakala zelo dolgo. Zaradi celotne situacije, ki trenutno preti nad nami, so bile plise zavese zelo težko dobavljive. Situacija po celem svetu resnično ne obeta ničesar dobrega. Kdo bi si mislil, da bo dobava materiala, ki ga ponudniki senčil potrebujejo za izdelavo plise zaves, tako dolgo trajala. Kljub poznanstvu ljudi, ki proizvajajo notranja in zunanja senčila, sem na nove plise zavese čakala zares dolgo. Sicer pa tako ali tako pravijo, da je na dobre stvari v življenju treba počakati. Ali ni tako?

Že navsezgodaj zjutraj sem polna pričakovanj skočila iz postelje, saj sem vedela, da bo moje stanovanje danes dobilo epilog prenove. Samo še nove plise zavese dobim in to bo to, sem si mislila sama pri sebi. Nove plise zavese bodo tista pika na i, da lahko zaključimo poglavje prenove celotnega stanovanja. Če samo pomislim, s kakšnimi izzivi smo se skupaj z delavci soočali pri prenovi. Vedno znova nas je kaj presenetilo, pa naj bo to pozitivno ali malo manj pozitivno. Zdaj to sploh ni več pomembno, važno je le, da smo rešili tudi tisto, kar je navidez mogoče delovalo nerešljivo. 

Z ekipo, ki mi je stala ob strani skozi celotno prenovo, pa je bilo to seveda veliko lažje, za kar sem jim resnično hvaležna. Kdor me pozna, ve, da sem perfekcionist, kar ni vedno najlepša lastnost. S tem bi se zagotovo strinjali tudi moji delavci. V času prenove sem zagotovo krivec za kakšen nov siv las na njihovi glavi. Sicer sem plise zavese izbrala že pred časom, a kot sem že omenila, je bila dobava materialov za izdelavo zelo dolga. Vsekakor mi ni žal, da sem na nove plise zavese čakala tako dolgo, saj vem, da je to res zadnje, kar je moje stanovanje potrebovalo.