Keramične ploščice v vaši kopalnici naj bodo igrive in prefinjene

Veliko nas pozabi, da je kopalnica lahko vaš prostor za umiritev, to je lahko za mamico majhnih otrok edini prostor, kjer je lahko za nekaj časa sama, zato ne pozabite na opremo, na keramične ploščice v kopalnici, izberite jih skrbno, da bo kopalnica najlepši prostor v hiši. 

Mogoče se to nekomu zdi neumno, a pomislite, koliko časa ste kdaj v kopalnici, da je kopalnica prostor v katerega prvo vstopite zjutraj in zadnji prostor v katerem se uredite za spanje. Še mislite, da keramične ploščice, elementi, oprema v kopalnici nima nobenega pomena. Jaz že dolgo premišljujem drugače. Meni topla, lepa, kopalnica pomeni ogromno. Tako si v njej lahko vzamem čas zase, pa če je to samo 15 minut na dan. Ker imajo barve pri našem razpoloženju kar velik vpliv, potem imajo vpliv tudi vaše keramične ploščice v kopalnici, nikar ne mislite da ne. 

No, predstavljajte si, da stojite pred umivalnikom v kopalnici in okoli vas so mračne, stare, poškodovane ploščice. Verjamem, da občutki niso prijetni in da si želite čimprej iz kopalnice. Sedaj pa si predstavljate, lepe, igrive, prefinjene ploščice in vas v kopalnici, to pa je čisto drug občutek, kajne. O tem govorim, da ne izbirajte keramične ploščice kar tako, vzemite si čas, premislite kako želite, da izgleda vaša kopalnica, da se boste v njej počutili lepo in predvsem sproščeno. 

Pri nas se je skoraj zgodilo to, da ni mož kupil na hitro keramične ploščice, ker je bil točno takšnega mnenja, da ni pomembno, kakšne so, glavno je da jih položimo. Ko sem ga ustavila in mu razložila, da želim, da je kopalnica lep prostor, takrat se je šele zavedal, da so keramične ploščice še kako pomembne za sam videz prostora. Izbrala sem jih jaz in še danes je kopalnica vsem lepa, igriva in prefinjena.